top of page

man. 31. okt.

|

Sentrum

Konferanse: Kunst & media

Over to dager inviteres aktører fra kultur, media og andre interesserte til åpne samtaler om hvordan vi snakker om kultur og media i vår tid - og hvordan vi kan spille hverandre bedre.

Konferanse: Kunst & media
Konferanse: Kunst & media

Tid og sted

31. okt. 2022, 13:00 – 01. nov. 2022, 16:30

Sentrum, Brynjulf Bulls plass 1, 0250 Oslo, Norge

Om arrangementet

Om konferansen

Det norske kulturlivet har aldri vært sterkere, bredere og mer mangfoldig enn det er i vår tid. Samtidig forsvinner mange av flatene der vi diskuterer og formidler disse uttrykkene. Mange kjenner på et savn av en felles kulturoffentlighet, der ulike kunstsyn og felt bryner seg mot hverandre og hvor samtalen om kunsten er del av medieflater som fungerer som felles referanse for oss som samfunn. I den bredere samfunnsdebatten blir den ofte betraktet som en ettertanke, mer enn en premissleverandør.

Hva kan gjøres for å motvirke denne tendensen? Går det an å endre retningen i de største mediene? Går det an å finne nye flater hvor en ny, felles kulturoffentlighet kan blomstre? Under årets Oslo World er Tankesmia KRAFT og Pressens Hus vertskap for et seminar om disse spørsmålene. Aktører fra kulturen, media og andre interesserte inviteres til åpne samtaler om hvordan vi snakker om kultur og media i vår tid - og hvordan vi kan spille hverandre bedre.

Mandag 31. oktober, Nobels Fredssenter 13.00 - 16.30

Tirsdag 1. november, Pressens Hus 13.30 - 16.30

Dele dette arrangementet

bottom of page